Незвичайний спосіб використання лаврового листа: позбавить від неприємного запаху взуття і залучить до вас удачу

Усі використовують лавровий лист при приготуванні супів, маринадів, соусів, що надає стравам неповторного смаку та аромату.
Але не всі знають, що цю приправу можна використовувати і для зовсім інших цілей.
Ароматна спеція може стати незамінним помічником у побуті. Наприклад, з її допомогою можна легко позбутися неприємного запаху взуття. Для цього потрібно просто покласти всередину взуття пару листочків та залишити на декілька годин, краще на ніч.
Якщо "аромат" взуття дуже насичений, цей метод навряд чи допоможе. Але після миття чи позбавлення за допомогою більш радикальних засобів можна використовувати лавровий лист задля запобігання поверненню проблеми.
У цілях профілактики лавровий лист можна класти і під час носіння взуття. Але не забудьте попередньо відірвати стебло, щоб воно не натирало стопу.
Додатковий ефект лаврового листа
Поклавши лавровий лист у взуття перед виходом з дому, можна не тільки позбутись вищезазначеної неприємності, але й залучити до себе удачу та благополуччя.
Є повір'я, згідно якого лавровий лист у взутті приводить до сприятливих змін в житті. Для цього його радять класти у правий черевик, особливо коли збираєтесь виходити по якихось важливих справах.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment